Coronite Craciun si Aranjamente florale corporate de Sarbatori

123Flori.ro prin divizia corporate va ofera solutia pentru cadouri de Craciun pentru parteneri si angajati, aranjamente florale de sarbatoare pentru decourarea sediilor si a spatiilor publice.
Cum puteti beneficia de oferta noastra?
coronite craciun si aranjamente florale corporate de la 123Flori

Coronite Craciun si aranjamente florale de sezon pentru compania dumneavoastra

Echipa 123Flori.ro va asigura o gama variata de coronite Craciun si aranjamente florale ce pot fi personalizate conform cerintelor, incepand de la coloristica speciala pentru reprezentarea brandului pana la diverse obiecte promotionale si de branding ce pot fi adaugate in aranjamentele florale si in decoratiuni.

Cadouri corporate cu flori naturale pentru angajati, parteneri si clienti

Cu 123Flori.ro puteti face cadouri potrivite partenerilor de afaceri sau angajatilor, echipa noastra avand in oferta cosuri cadou cu aranjamente florale si diferite obiecte promotionale ce pot fi personalizate la cerere. Asiguram imprimari de mesaje pe felictari personalizate proprii sau ale clientilor, transport la destinatari si grafice de livrare flexibile, functie de necesitati. Se ofera discounturi functie de cantitate si data incheierii contractelor.

Decoratiuni florale pentru un birou pregatit de sarbatori

Echipa de designeri florali ai 123Flori.ro va poate oferi servicii complete de decorare a birourilor pentru sarbatorilor de Iarna cu flori si aranjamente florale cu flori naturale si decoratiuni specifice. Incepand de la flori pentru receptii si pana la coronite ce pot fi asezate pe usi sau la receptii, gasim impreuna cele mai bune solutii pentru Sarbatori Fericite!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii