Cum alegeti aranjamentele florale pentru companie

Aranjamente florale evenimentePrincipala problema atunci cand vine vorba de alegerea aranjamentelor florale pentru birouri este lipsa de idei in a formula o cerere de oferta. Astfel, majoritatea clientilor 123Flori.ro apeleaza la noi pentru a le oferi idei prin care isi pot decora birourile, receptiile si spatiile publice.

Bazandu-ne pe experienta multor astfel de oferte, iata mai jos un scurt ghid prin care puteti sa gasiti aranjamente florale potrivite pentru firma dumneavoastra:

 • Alegere in functie de floarea si forma dorita.
  Multe cereri de oferta primite contin florile dorite dar si diferite forme pentru aranjamente. Astfel, pentru decoratiuni pentru birouri mici se aleg aranjamente rotunde sau patrate dar de inaltime mica, pentru sali de conferinte sau evenimente cu tavan inalt sau spatiu mare pentru public se aleg aranjamente florale inalte iar pentru decoratiuni de prezidiu sau decorarea de bufete pentru firmele de catering ne sunt solicitate de cele mai multe ori aranjamente florale lungi.
  De cele mai multe ori recomandam trimiterea de poze cu locatia ce se va decora si chiar organizarea unei vizionari astfel incat impreuna cu specialistii nostri sa fie puse la punct toate detaliile!
 • Alegere in functie de culoare, identitate de brand sau preferinte personale.
  Culoarea specifica brandului sau floarea care il reprezinta cel mai bine sunt de multe ori cele mai importante cand vine vorba de aranjamentele florale alese pentru decorarea birourilor sau impodobirea unor sali pentru evenimente. De multe ori chiar preferintele personale ale celor ce populeaza birourile sunt folosite pentru a alcatui cereri de oferta sau stau la baza ofertelor pe care le trimitem chiar noi. Fie ca vorbim de specii de flori speciale sau de culori preferate, reusim sa ne pliem pe cerintele clientilor!
 • Alegere in functie de modul in care spatiul este deja amenajat/decorat.
  Astfel, un birou decorat in stil clasic va fi bine completat de aranjamente florale rotunde din flori clasice, in timp ce florile si plantele tropicale se potrivesc foarte bine pentru birouri moderne sau spatii publice pentru evenimente de tip PR. Aranjamentele patrate se preteaza cel mai bine in spatii cu birouri de tip cubical sau la receptii cu design modernist.
 • Alegere in functie de buget.
  exista de multe ori limitari in bugetul alocat pentru decoratiunile florale pentru birou. Astfel, bazandu-va si pe elementele de mai sus puteti alege impreuna cu noi aranjamente sau tipuri de aranjamente care nu depasesc un anume buget (fie lunar, fie saptamanal).

Va invitam sa ne trimiteti cat mai multe detalii similare cu cele de mai sus pentru a putea initia cat mai curand o colaborare!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

4 Comentarii

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii