Idei Corporate

Sezonul 2012 vine cu cerinte si tendinte proaspete pe segmentul de amenajari interioare si aranjamente florale pentru birouri urmand exemplul aranjamentelor create in sezonul 2011.

 

Decorarea spatiilor de birouri, salilor de sedinta, lobby-urilor si a salilor de asteptare a inceput sa fie facuta cu plante de tipul orhidee, ornitogalum, hortensia, heliconia, protea, craspedia, hypericum sau cala. Combinatiile de culori proaspete ale florilor cu vase de calitate pot completa in mod fericit identitatea existenta a companiei, fie ca este vorba de o agentie de publicitate, de o firma de avocatura sau de o clinica medicala.

 

Intr-o perioada in care clientii sunt din ce in ce mai atenti la detalii, o imagine proaspata si reconfortanta a unei companii poate face diferenta intre un client nehotarat si unul fidel care va recomanda serviciile dumneavoastra si altora.

 

Venind in intampinarea acestor realitati, 123Flori.ro va ofera idei si solutii pentru aranjamente florale pentru birouri, dar si cadouri corporate bazate pe flori. Serviciile noastre sunt oferite fie pe pe baza de abonament cu livrari la intervale regulate de timp, fie pe baza unor colaborari ocazionate de evenimente sau campanii de promovare.
De asemenea, va oferim si consultanta in domeniul achizitiilor de flori en-gross pentru diferite ocazii. Va invitam sa consultati manulul de alegere a aranjamentelor pentru a initia o colaborare cat mai curand.

 

Pentru a stabili o intalnire si a discuta despre o viitoare colaborare, nu ezitati sa ne contactati!

Cele mai noi aranjamente florale de la Corporate.123Flori.ro
Vezi cele mai noi
aranjamente de la Corporate.123flori.ro
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Idei Corporate, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii